Peruutus- ja maksuehdot

Peruutus- ja maksuehdot

 

Yrittäjän ammattitutkinto verkko-opintoina

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake www.starttivalmennus.fi – sivuilla. Ilmoittautujaan ollaan mahdollisimman pian yhteydessä puhelimitse. Ilmoittautuja saa lisätiedot koulutuksen toteutuksesta myös sähköpostitse. Puhelinkeskustelu toimii alkuhaastatteluna, jolla varmistetaan, että ilmoittautuja on hakeutumassa hänelle parhaiten soveltuvaan koulutukseen. Ilmoittautuja saa myös ohjeet lopulliseen ilmoittautumiseen, joka tehdään tutkinnonjärjestäjän sivuilla.

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus on valtion tukemaa. Yrittäjän ammattitutkinto on päätoimisille yrittäjille oppisopimuskoulutuksena maksutonta. Kysy oppisopimusrahoitusta oman alueesi oppisopimustoimistosta. Voit osallistua koulutukseen myös ilman oppisopimusta (osallistujat, joilla ei ole vielä omaa yritystä, sivutoimiset yrittäjät ja kokopäiväiset yrittäjät, jotka eivät halua oppisopimusrahoitusta). Opiskelijan omavastuuksi jää 390 €. Ensimmäinen erä (30% eli 117€) laskutetaan kun koulutus on alkanut.  Tätä osuutta ei palauteta, mikäli  osallistuja keskeyttää koulutuksen. Loppuosa omavastuuhinnasta laskutetaan koulutuksen ensimmäisellä puoliskolla. 

 

Starttivalmennus-verkkokurssi 4kk ja selkokielinen verkkokurssi 4kk

Kurssille ilmoittaudutaan www.starttivalmennus.fi-sivuilla. Ilmoittautujaan ollaan yhteydessä mahdollisimman pian. Kurssin hinta on 400€ (sis. alv. 24%) / henkilö. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse. HUOM! Sitova ilmoittautuminen 4kk:n verkkokursseille tapahtuu maksamalla koulutusmaksu. Maksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa maksun maksamisen jälkeen, veloitetaan 50% koko verkkokurssin 400 €:n koulutusmaksusta (200 €, sis. alv24%). Ilmoittautumisen peruminen ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: info@starttivalmennus.fi

 

Yrittäjän ammattitutkinnon lähitoteutus

Yrittäjän ammattitutkintokoulutus on valtion tukemaa. Osallistujan omavastuu on 390-590€. Tarkista omavastuun hinta kyseisen koulutuksen sivuilta tai esitteestä, tai info@starttivalmennus.fi. Koulutusmaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan kun koulutus on alkanut. Toinen erä laskutetaan ennen koulutuksen puoliväliä. Laskuttajan toimii tutkinnonjärjestäjä. Tarkempi laskutusaikataulu käydään läpi kyseisen koulutuksen orientaatiopäivässä.  

 

 

 

Vieritä ylös