Peruutus- ja maksuehdot

Peruutus- ja maksuehdot

1. Starttivalmennus-verkkokurssin 4kk ja selkokielisen verkkokurssin 4kk hinta on 400€ (sis. alv. 24%) / henkilö. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse. HUOM! Sitova ilmoittautuminen starttivalmennukseen tapahtuu maksamalla koulutusmaksu. Maksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.

Yrittäjän ammattitutkintokoulutus on valtion tukemaa. Yrittäjän ammattitutkinto on päätoimisille yrittäjille oppisopimuskoulutuksena maksutonta. Kysy oppisopimusrahoitusta oman alueesi oppisopimustoimistosta. Voit osallistua koulutukseen myös ilman oppisopimusta. Koulutus on valtion tukemaa, opiskelijan omavastuu on 390 €. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy koulutuksen omavastuuhinnasta maksettavaksi 30%. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli  keskeytät koulutuksen. Loppuosa omavastuuhinnasta laskutetaan koulutuksen alkuvaiheessa.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautumisen peruu maksun maksamisen jälkeen, veloitetaan 50% koulutusmaksusta. Ilmoittautumisen peruminen ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: info@starttivalmennus.fi

3. Yrittäjän ammattitutkinnon lähitoteutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Mikäli ilmoittautuneita on vähemmän, ilmoittautuneille ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta henkilökohtaisesti.