Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Yrittäjäkoulutus verkossa on tarkoitettu sinulle, joka toimit yrittäjänä ja haluat kehittää liiketoimintaasi. Koulutuksen hyödyt:
  • opit tunnistamaan yritystoimintasi kehittämiskohteet ja laatimaan selkeän toteutussuunnitelman
  • opit seuraamaan yrityksesi taloutta,  saat keinoja kassanhallintaan ja opit laatimaan kannattavuuslaskelmat, jotka käyvät myös rahoitushakemusten liitteiksi
  • opit parantamaan yrityksen näkyvyyttä ja toteuttamaan kustannustehokasta markkinointia
  • saat monenlaisia oppeja yritystoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen

Yrittäjäkurssin tavoitteena on auttaa yrittäjiä  suunnittelemaan ja toteuttamaan kannattavaa liiketoimintaa. Mukaan pääset non stop-periaatteella ympäri vuoden. Yrittäjäkoulutus toteutuu kokonaan verkossa. Verkkotapaamisten kesto on á 2h ja tapaamisia on maks. 2 kertaa kuukaudessa, jolloin koulutus sopii mainiosti kokopäiväisille yrittäjille. Koulutukseen sisältyy henkilökohtaista liiketoiminnan ohjausta. Yrittäjän ammattitutkinto verkossa -koulutuksen kesto on maks. yksi vuosi.

Kenelle?

Koulutus soveltuu 1-3 vuotta toimineille yrittäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan  ja viedä yritystoimintaa eteenpäin kasvattamalla liiketoimintaa. Koulutus sopii mainiosti myös sivutoimisuudesta päätoimisuuteen siirtyville.

Yrittäjäkurssi  verkossa pitää sisällään nämä tutkinnon osat:

  • Pakollinen (kesto 4 kk): Oman yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen
  • Valitse näistä kaksi valinnaista (kesto á 2kk): Tuotteistaminen, myynti ja markkinointi, taloushallinto, sähköinen liiketoiminta tai henkilöstöhallinto.

Koulutuksessa laaditaan yrityksen kehittämissuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat, jotka käyvät rahoitushakemusten liitteiksi.

 

Aloittavan yrittäjän ammattitutkinto ja yrittäjäkurssit alkavaille yrittäjille.

Koulutukseen ei sisälly erillisiä kotitehtäviä, kokeita tai opinnäytetyötä, vaan itsenäinen työskentely on oman yritystoiminnan kehittämistä. Tutkinto muodostuu näyttöinä. Näyttöaineistot ovat oman yritystoiminnan kehittämisestä kertyneet dokumentit, joista tärkeimmät ovat kehittämisuunnitelma  ja laskelmat. Saat ohjausta näiden työstämiseen.

Yrittäjyyskurssi verkossa

Käytössä on nykyaikainen verkko-oppimisympäristö, johon saat tunnukset. Verkkotapaamisiin eli webinaareihin voit osallistua myös älypuhelimella, jolloin osallistuminen ei ole tiettyyn paikkaan sidottua. Yrittäjyyskurssi verkossa ei edellytä erityisiä tietoteknisiä taitoja. Koulutusta ei suoriteta vain itsenäisesti opiskelemalla, vaan sinulla on oma valmentaja, joka on kokenut kouluttaja ja aina yrittäjä itsekin.

Koulutuksen aikana suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto. Tutkinto toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopiston kanssa. Monilla alueilla Suomessa starttirahan saamisen kriteerinä on suoritettu yrittäjä kurssi tai yrittäjä koulutus. Tästä verkkokoulutuksesta saat todistuksen yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta. Koulutus on valtion tukemaa, opiskelijan omavastuu on 390€. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy koulutuksen omavastuuhinnasta maksettavaksi 30%. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli  keskeytät koulutuksen. Loppuosa omavastuuhinnasta laskutetaan koulutuksen alkuvaiheessa.  HUOM! Koska koulutus on valtion tukemaa, samanaikaisesti ei voi suorittaa toista tutkintoon johtavaa koulutusta. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä.

Ilmoittautuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Pääset mukaan ilmoittautumiskuukautta seuraavan kuukauden alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu Novida ammattiopistoon tämän linkin kautta. Valitse listasta yrittäjän ammattitutkinto – tuottoa ja tehoa, verkko-opintoina! Ilmoittautumisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian ja pääset aloittamaan yrittäjyysopinnot nopealla aikataululla.

Lisätiedot:

Sanna Olshin

puh: 044 5005255

sähköposti: sanna.olshin@starttivalmennus.fi

Jos haluat lisätietoja kurssista, lähetä viesti suoraan kouluttajalle.

Koulutusta yrittäjille, alkaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville

Starttivalmennus Oy
Sanna Olshin
info(at)starttivalmennus.fi
044 500 5255

kommandiittiyhtiön perustaminen, osuuskunnan perustaminen, tmi perustaminen, yrityksen liiketoimintasuunnitelma, avoin yhtiö perustaminen

Kouluttajaesittely

Niina Palmunen

Niina Palmunen

Yrittäjä, tradenomi (YAMK), yhteisöpedagogi (AMK), ammatillinen opettaja, yritysneuvoja

Niina on yrityksen perustamisen ja kehittämisen vahva osaaja, joka on reilun 10 vuoden yrittäjäuransa aikana kouluttanut jo tuhansia yrityksen perustamista suunnittelevia tai muutaman vuoden toimineita yrittäjiä. Lähes kaikki toimialat ovat Niinalle tuttuja. Vahvuuksia ovat asiakasvalinta, markkinointi, tuotteistus, yrityskuva ja liiketoimintamallin hiominen kannattavaksi liiketoiminnaksi. Niina tuntee yritysmuodot ja perustamisen vaiheet ja osaa myös ohjata jo toimivia yrityksiä yhä paremmiksi toimijoiksi tai vaikkapa kohti kasvua.

Anne-Maarit Sepling

Anne-Maarit Sepling

Yrittäjä, EM, JET, ammatillinen opettaja

Anne-Maarit on liiketoiminnan moniosaaja, jolle on 20 vuoden työhistorian aikana kertynyt kokemusta niin mikroyrityksistä kuin miljardien pörssiyhtiöistä. Yrittäjänä Anne-Maarit auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä liiketoiminnan käynnistämisessä, erityyppisissä haasteissa ja toiminnan kehittämisessä. Vahvuuksia ovat erityisesti markkinointi, myynti sekä tuotteistaminen. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja saat niistä konkreettisia vinkkejä ja apua yritystoimintasi suunnitteluun ja kehittämiseen.