Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Yrittäjäkoulutus verkossa on tarkoitettu sinulle, joka toimit yrittäjänä ja haluat kehittää liiketoimintaasi. Koulutuksen tavoitteena on auttaa yrittäjiä  suunnittelemaan ja toteuttamaan kannattavaa liiketoimintaa. Mukaan pääset non stop-periaatteella ympäri vuoden. Yrittäjäkoulutus toteutuu kokonaan verkossa. Verkkotapaamisten kesto on á 2h ja tapaamisia on maks. 2 kertaa kuukaudessa, jolloin koulutus sopii mainiosti kokopäiväisille yrittäjille. Koulutukseen sisältyy henkilökohtaista liiketoiminnan ohjausta. Yrittäjän ammattitutkinto verkossa -koulutuksen kesto on maks. yksi vuosi.

 

Kenelle?

Koulutus soveltuu 1-3 vuotta toimineille yrittäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan  ja viedä yritystoimintaa eteenpäin kasvattamalla liiketoimintaa.

Yrittäjät saavat apua mm. näihin asioihin:

  • liikeidean terävöittäminen ja liiketoiminnan tehostaminen
  • oman yritystoiminnan kehittämiskohteiden tunnistaminen
  • asiakkuuksien hoitaminen, uusasiakashankinta ja näkyvyyden parantaminen
  • sopivan yritysmuodon valinta, tulojen nostaminen omasta yritysestä ja verosuunnittelu
  • talouden seuranta, kassanhallinta ja rahoitus
  • yritystoiminnan kasvattaminen ja henkilöstöhallinto

Koulutuksessa laaditaan yrityksen kehittämissuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat, jotka käyvät rahoitushakemusten liitteiksi.

Ihanteellisin aika yritystoiminnan kehittämiskoulutukseen osallistumiselle on 1-3 vuotta yrityksen perustamisesta tai kun olet toiminut sivutoimisena yrittäjänä ja olet siirtymässä kokopäiväiseksi tai haluat muutoin uutta buustia liiketoiminnalle.

 

 

Aloittavan yrittäjän ammattitutkinto

Tutkintoon sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa: Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen. Lisäksi valitaan kaksi näistä tutkinnon osista: tuotteistaminen, myynti ja markkinointi, taloushallinto, sähköinen liiketoiminta tai henkilöstöhallinto.

Koulutukseen ei sisälly erillisiä kotitehtäviä, kokeita tai opinnäytetyötä, vaan itsenäinen työskentely on oman yritystoiminnan kehittämistä. Tutkinto muodostuu näyttöinä. Näyttöaineistot ovat oman yritystoiminnan kehittämisestä kertyneet dokumentit, joista tärkeimmät ovat kehittämisuunnitelma  ja laskelmat. Saat ohjausta näiden työstämiseen.

 

Yrittäjyyskurssi verkossa

Käytössä on nykyaikainen verkko-oppimisympäristö, johon saat tunnukset. Verkkotapaamisiin eli webinaareihin voit osallistua myös älypuhelimella, jolloin osallistuminen ei ole tiettyyn paikkaan sidottua. Yrittäjyyskurssi verkossa ei edellytä erityisiä tietoteknisiä taitoja. Koulutusta ei suoriteta vain itsenäisesti opiskelemalla, vaan sinulla on oma valmentaja, joka on kokenut kouluttaja ja aina yrittäjä itsekin.

Koulutuksen aikana suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto. Tutkinto toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopiston kanssa. Monilla alueilla Suomessa starttirahan saamisen kriteerinä on suoritettu yrittäjä kurssi tai yrittäjä koulutus. Tästä verkkokoulutuksesta saat todistuksen yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta. Koulutus on valtion tukemaa, opiskelijan omavastuu on 390€. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy koulutuksen omavastuuhinnasta maksettavaksi 30%. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli  keskeytät koulutuksen. Loppuosa omavastuuhinnasta laskutetaan koulutuksen alkuvaiheessa.  HUOM! Koska koulutus on valtion tukemaa, samanaikaisesti ei voi suorittaa toista tutkintoon johtavaa koulutusta. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä.

Tutustu koulutuksen sisältöön ja avaa ohjelma pdf-tiedostona tästä.

Ilmoittautuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Pääset mukaan ilmoittautumiskuukautta seuraavan kuukauden alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu Novida ammattiopistoon tämän linkin kautta. Valitse listasta yrittäjän ammattitutkinto – tuottoa ja tehoa, verkko-opintoina! Ilmoittautumisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian ja pääset aloittamaan yrittäjyysopinnot nopealla aikataululla.

Lisätiedot:

Sanna Olshin

puh: 044 5005255

sähköposti: sanna.olshin@starttivalmennus.fi

 

Jos haluat lisätietoja kurssista, lähetä viesti suoraan kouluttajalle.

Koulutusta yrittäjille, alkaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville

Starttivalmennus Oy
Sanna Olshin
info@starttivalmennus.fi
044 500 5255

kommandiittiyhtiön perustaminen, osuuskunnan perustaminen, tmi perustaminen, yrityksen liiketoimintasuunnitelma, avoin yhtiö perustaminen