Selkokielinen yrittäjäkurssi verkossa: Starttivalmennus maahanmuuttajille 4 kk

Tämä kurssi on maahanmuuttajille suunniteltu yrittäjäkurssi. Sen materiaalit ja opetus on helpolla suomen kielellä. Se sopii sinulle, jos olet kiinnostunut yrityksen perustamisesta Suomeen tai olet juuri perustanut yrityksen Suomeen. Kurssi on tarkoitettu kaikille iästä, sukupuolesta, koulutustaustasta, kansallisuudesta ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Lataa esite tästä.

Yrittäjäkurssi maahanmuuttajille

Voit ilmoittautua heti mukaan. Uusi kurssi alkaa joka toinen kuukausi. Jokainen hakija haastatellaan. Haastattelussa kerrot omasta yritysideastasi ja samalla kouluttaja saa selville osaatko riittävästi suomen kieltä.

Kurssi kestää 4 kuukautta ja se toteutetaan kokonaan verkkokurssina, eli tietokoneen ja internetin kautta. Perustaidot tietokoneen käytöstä riittävät osallistumiseen. Kurssille on paras osallistua tietokoneelta, mutta myös tabletin tai älypuhelimen kautta voit tulla mukaan.

Kurssilla on 7 livewenaaria, eli yhteistä oppituntia. Yksi webinaari kestää 2 tuntia ja ne pidetään noin 2 viikon välein. Muuten opiskelu on itsenäistä, eli voit tutustua oppimateriaaleihin ja tietoihin milloin sinulle sopii. Kurssiin kuuluu myös 3 henkilökohtaista ohjausta opettajan kanssa, joissa sinä ja kurssin opettaja yhdessä mietitte sinun yritystäsi ja sen toimintaa.

Kurssilla käydään läpi kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät asiat.

Yrittäjäkurssin sisältö:

Yrittäjyys Suomessa
Liikeidea
Liiketoimintasuunnitelma
Asiakkaat
Kilpailijat
Tuotteet
Hinnat
Markkinointi ja myynti
Yritysmuodot
Verot
Yrittäjän eläke
Yrityksen talous
Laskelmat
Yrityksen perustaminen
Neuvonta
Luvat

Saat kaiken tämän:

  • oma valmentaja, joka on aina kokenut kouluttaja ja yrittäjä itsekin
  • henkilökohtaista ohjausta sinun yrityksesi liiketoimintasuunnitelman kirjoittamiseen ja tarvittaviin laskelmiin
  • tunnukset uudenaikaiseen verkko-oppimisympäristöön
  • todistuksen starttirahaa varten yrittäjäkoulutuksen suorittamisesta

Kurssin hinta on 400€ (sis. alv. 24%) per henkilö. Kurssimaksu maksetaan ennen osallistumista. Jos perustat yrityksen, voit laittaa kurssimaksun yrityksen kuluihin.
Peruutus- ja maksuehdot